Doğum ve Kadın Hastalıklarında Gelecek Sempozyumu!..

Hamidiye Uluslararası Tıp Fakültesi öğrencileri öğrencilerinden Asya Asiye Yıldırım, Elif Beril Baydaş ve İbrahim Kızılboğa tarafından düzenlenen ve Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğinden Doç. Dr. Emre MAT’ın danışmanlığını yürüttüğü “DOĞUM VE KADINHASTALIKLARINDA GELECEK” (THE FUTURE IN OBSTETRICS AND GYNECOLOGY) isimli sempozyum Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nin Mekteb-i Tıbbiye-i Şahane(Hamidiye) Külliyesi 15 Temmuz konferans salonunda gerçekleşti. Açılış konuşmasını Dekan Prof. Dr. Banu Şahin YILDIZ’ın yaptığı sempozyumda alanında değerli hocalar konuşma yaptı. Ayrıca, etkinliğe yirmiden fazla üniversiteden yaklaşık iki yüz kişilik katılım oldu. Dr. Öğr. Üyesi Şeymanur YILMAZ TAŞÇI ve Hamidiye Tıp Fakültesinin araştırma görevlileri tarafından çeşitli atölye çalışmaları da yapıldı.