Lütfen telefonunuzu dik konuma getiriniz.

Hamidiye Külliyemizdeki Mezuniyet Töreni!..

Üniversitenin Mekteb-i Tıbbiye-i Şahane binasındaki törende, Hamidiye Külliyesi'ndeki Sağlık Bilimleri, Hemşirelik, Yaşam Bilimleri, Uluslararası Tıp, Diş Hekimliği, Tıp, Eczacılık fakülteleri ile Sağlık Hizmetleri Yüksekokulu öğrencileri mezuniyet sevinci yaşadı.

Programda konuşan SBÜ Rektörü Prof. Dr. Kemalettin Aydın, Kayseri'de kaza kırıma uğrayan eğitim uçağındaki iki şehit pilota rahmet, ailelerine başsağlığı diledi. 

Prof. Dr. Aydın, mezun olmanın sadece bir diploma almaktan ibaret olmadığını belirterek, "Mezun olmak yıllarca süren emek, azim ve kararlılıkla dolu bir sürecin sonunda ulaşılan başarıdır. Bugün yeni bir dönemin başlangıcını kutluyoruz. Artık yeni bir yolculuğa adım atma zamanınız. Karşınızda belirsizlikler ve zorluklar ve bunun yanında fırsatlarla dolu bir dünya var. Bu dünyaya hazırlıklı olduğunuza güvenimiz tamdır. Hedeflerinize olan inancınızı asla kaybetmeyiniz. Çıkmış olduğunuz bu yolculukta asla yalnız değilsiniz. Arkadaşlarınız, aileniz ve tüm hocalarınız, geri kalan hayatınız boyunca da sizin yanınızda olacaktır." diye konuştu.

Törende Filistin vurgusu yapıldı.

Öğrenciler arasında bayrak ve flama devir teslim töreni gerçekleştirilirken, Hamidiye Halk Dansları ekibi performans sergiledi. Programa, İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Hava Harp Okulu Komutanı Hava Pilot Tümgeneral Ergin Dinç, öğretim üyeleri, öğrenciler ile mezunların yakınları katıldı.